Beschouwing van de edele Qoer'aan

€ 9,97

Dit boek toont aan dat de verzen van ieder hoofdstuk van de Edele Qoer'aan een verband met elkaar hebben. Het bewijst dat elk hoofdstuk uit een onderwerp bestaat en een specifiek doel dient, de titel van elk hoofdstuk is een reflectie van dat doel.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
009176

Wil jij jouw band met de Koran versterken? Wil jij de Koran beter begrijpen? Dat kan middels het boek “114 introducties tot de hoofdstukken van de Koran” (535 pagina’s).

Een sleutel tot een goed begrip van de Koran, en dus de islam, is dit boek: “114 introducties tot de hoofdstukken van de Koran”, geschreven door Sayyid Abul Ala Maududi en afkomstig uit zijn uitgebreide werk “Tafhim al-Qur’an (The Meaning of the Qur’an)”. Het is vertaald door broeder ‘Abdoellaah Bekx. Het bespreekt onder andere de periode van openbaring en de sociale en historische omstandigheden in die periode, het geeft historische achtergrond informatie en een toelichting op de thema’s en onderwerpen van de hoofdstukken. Met deze informatie in het achterhoofd zal men de hoofdstukken en verzen van de Koran anders gaan lezen en beter begrijpen, in shaa Allah.